Wat klanten zeggen
caret-down caret-up caret-left caret-right
Kees Boonman | Politiek journalist

Dick sust ongeduld, brengt alles rustig aan de praat wat eerst niet werkte en hij leert dat digitaal leven echt te doen is. Vroeger dacht ik: ik gooi de hele boel er uit en koop een nieuwe laptop en een nieuwe PC. Al jaren nu bel ik Dick van Viegen, die begrijpt wat ik niet begrijp. En het is opgelost.

Athy van Meerkerk | Particulier

Van Viegen ICT-hulp is een uitkomst voor mij. Mijn computerkennis is maar beperkt. Gaat het mis, dan ben ik al snel onthand. Maar sinds ik een vangnet heb voor al die computerzaken die mij in verwarring brengen, durf ik meer. Daardoor kan ik meer. Loop ik toch vast, dan helpt één telefoontje naar Dick mij meestal uit de brand. Anders is een afspraak op korte termijn snel gemaakt, voor herstel of uitleg. Dick zorgt er altijd voor dat ik weer verder kan.

Kathinka Bruinsma | sociaal ondernemer

Al ruim vijf jaar is Dick van Viegen mijn computerdokter. Dat geeft mij als ondernemer veel rust. Hij lost mijn computerproblemen deskundig op. En ik kan met hem mogelijke oplossingen voor ICT-vraagstukken bespreken. Dick denkt proactief mee. Dankzij zijn adviezen hoef ik me slechts beperkt te verdiepen in ICT-zaken, waarvoor ik als ondernemer ook geen tijd wil vrijmaken. Daarnaast is hij zeer integer, betrouwbaar en een prettig mens.

Jan Hartman | Particulier

Ik, bejaarde digibeet (80), ben al ruim 15 jaar vaste klant van Dick van Viegen. Alles wat ik van computers af weet, heb ik van Dick geleerd. Hij heeft een groot talent om ook aan langzame leerlingen geduldig uit te leggen hoe je digitale problemen voorkomt en oplost. Een simpel telefoontje is altijd voldoende, dan komt hij snel langs. Of hij neemt mijn computer over via TeamViewer, en lost het probleem op afstand op. Zijn dienstverlening heeft mij al vaak gelukkig gemaakt.

Nel Kroon | Kroon Timmerbedrijf

Van Viegen ICT-hulp is voor ons een uitkomst. Wij ervaren het als erg prettig dat Dick bij ons thuis komt. Wij zijn niet erg thuis in allerlei technische dingen; hij ondersteunt ons daarbij prima. Hij helpt ons onder andere met antivirusinstallatie en adviseert bij aanschaf van nieuwe producten. Soms helpt hij ons op de werkplek of thuis, soms telefonisch. Hij zorgt er altijd voor dat wij weer snel verder kunnen.

Tom Heintjes | Particulier

Van Viegen ICT-hulp verzorgt al jaren de installatie en het onderhoud van de vele computers en printers van ons gezin, zowel Microsoft als Apple. Het belangrijkste kenmerk van Dicks dienstverlening vind ik zijn deskundigheid, en de rust en structuur waarmee hij zijn werk uitvoert. Daarnaast heeft hij echt hart voor zijn werk en zijn klanten – hij zal altijd even vragen hoe het met je gaat.

Hester Schaart | Psycholoog

Ik ken Dick al jaren en ik ben echt ontzettend blij met zijn trouwe ondersteuning op ICT gebied. Als digibeet maak ik graag gebruik van de werkzaamheden die Dick in mijn psychologiepraktijk uitvoert. Niets is hem te veel: van het prepareren van een nieuwe laptop, tot het op afstand een break down van een computer oplossen. Van het aanpakken van een virus tot het verder installeren van een nieuwe website. Zijn ICT kennis is enorm breed. Hij weet gelukkig ingewikkelde zaken in een "jip en Janneke taal" uit te leggen en dat met een eindeloos geduld. Ik weet dat ik hem ten allen tijde hulp kan vragen en als er spoedvragen zijn, maakt hij tijd voor dat werk vrij: heel fijn! Bovenal is hij ook nog eens een enorm aardig persoon die goed mijn vragen kan omzetten in heldere acties.

Rinus de Loos | De Loos Monitoring

Van Viegen ICT-hulp is een snelle en professionele oplosser. Hij denkt mee, kijkt mee, voelt mee en komt dan met een passend advies of weloverwogen aanpak. Bij Dick heb ik nooit het idee dat ik dom, ongeduldig of nalatig ben. Hij is er gewoon voor jou, en zorgt dat je weer snel aan de slag kunt.

Carola Vos | Particulier

Wij zijn thuis met zijn vieren waarvan 2 dochters rond 24 jaar. Er gebeurt veel in huis op het gebied van internet en wifi. Mijn man en ik hebben hier geen verstand van. Via een vriendin kreeg ik de naam van Dick van Viegen, een eenmansbedrijf. Betrouwbaar en praktisch ingesteld. Vriendelijk en toegankelijk. Wij zijn nu al een paar jaar klant bij hem en hij heeft zijn kwaliteiten waargemaakt. Hij heeft ons uit de brand geholpen met vastgelopen computer, met slechte wifi, met het kopen van een computer en met het sneller laten werken van een 4 jaar oude lap top.  Ik vind het prettig werken door het directe contact met Dick, en zijn betrouwbaarheid maakt dat je hem onbezorgd zijn gang kan laten gaan. Dus als je iemand zoekt die jou met digitale problemen helpt dan heb je die met Van Viegen ICT-hulp gevonden.

Michiel Mieras | Palux bedrijfskeukens

Wij vinden Dick van Viegen een hele toegankelijke man die snel bereikbaar is en altijd voor ons klaarstaat. Daarbij voelt Dick goed aan wat er bij ons bedrijf speelt en waar knelpunten zitten. Deze lost hij vervolgens op, in goed overleg met ons. Wij hopen de aankomende jaren nog veel voor elkaar te kunnen betekenen.

Eddy Geerman | Particulier

Ik ben heel tevreden over de hulp van Dick van Viegen, waar ik al jaren graag gebruik van maak. Hij is niet voor één gat te vangen, heeft brede kennis en zoekt heel gestructureerd naar oplossingen. Hij kan goed uitleggen en is geduldig. Ook de mogelijkheid van TeamViewer (hulp op afstand) is heel handig met kleine vragen. Dick is prettig in de omgang. En zijn tarief is heel schappelijk.

Van Viegen ICT-hulp

ik ontzorg uw digitale leven

Als je dit wilt delen...Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest