Abonnementen

Een ICT-hulp abonnement biedt u digitale rust en zekerheid

Er zijn verschillende soorten abonnementen voor ICT-hulp. Zo kunt u het abonnement kiezen dat het beste bij uw situatie past.

Strippenkaarten

Met een strippenkaart koopt u met korting een aantal uren van tevoren in.

5 uren: €295,-
10 uren: € 560,-

lees meer...

De uren kunt u gebruiken voor alle soorten hulp die ik bied. Bij u thuis of op het werk. Op afstand via teamviewer, per telefoon, whatsapp of per email. De uren blijven een jaar na aanschaf geldig.

lees minder...

Serviceabonnement

Het serviceabonnement is de juiste keuze als u snel antwoord wilt op al uw vragen, of als u regelmatig advies of uitleg wilt hebben.

€ 165,- per jaar

lees meer...

U kunt onbeperkt met uw vragen terecht, per telefoon, whatsapp of per email. U krijgt 10% korting op mijn uurtarief als u thuis, op uw werk, of op afstand via teamviewer gebruik maakt van mijn diensten. Dit is een jaarabonnement.

lees minder...

alles in 1 abonnement

Met het alles in 1 abonnement heeft u optimale zekerheid: altijd en overal onbeperkt gebruik maken van alle diensten die ik bied.

€ 825,- per jaar
€ 215,- per kwartaal

lees meer...

U kunt altijd en overal gebruik maken van mijn diensten. Bij u thuis of op uw werkplek. Met het veilige teamviewer kan ik uw pc, laptop, en zelfs uw tablet of smartphone overnemen. Zo kan ik vele problemen op afstand voor u oplossen. U kunt kiezen uit een kwartaal- of een jaarabonnement.

lees minder...

Hulp op uurbasis

U betaald alleen voor de tijd dat uw van mijn diensten gebruik maakt.

€ 62,- per uur.

lees meer...

U betaald voor de uren die u afneemt. Voor alle diensten die ik aanbied. Bij u thuis, op het werk, op afstand. Minimale afname: 0,5 uur.

lees minder...

Van Viegen ICT-hulp

ik ontzorg uw digitale leven

Als je dit wilt delen...Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest