Dick van Viegen
Dick van Viegen

Wat zijn uw digitale problemen, vragen en wensen?

Waar loopt u tegenaan? Dat wil ik graag weten, want dat is het uitgangspunt van mijn dienstverlening. Ik help u graag bij het zorgeloos gebruikmaken van uw digitale apparatuur. Met als doel: dat u uw wensen kunt realiseren op een eenvoudige, veilige manier, zonder technische gedoe.

ICT-hulp op vele terreinen

In 1995 ben ik mijn ICT-carrière begonnen met het geven van computercursussen. Inmiddels ben ik ruim 25 jaar werkzaam op diverse terreinen binnen de automatisering. In 2004 heb ik Van Viegen Computerhulp opgericht, nu Van Viegen ICT-hulp genaamd, vanuit het idee om hulp op maat te bieden aan particulieren met computervragen en -problemen.
In de loop der jaren heeft mijn dienstverlening zich uitgebreid naar vele gebieden van de huidige digitale wereld, zoals tablet en smartphone, Wifi, internet, werken in de cloud, mobiel werken, Netflix, Spotify, digitale televisie, smarthome, websites en meer. Een overzicht van wat ik voor u kan doen vind u hier.

Snelle service, persoonlijke aandacht en hulp op maat staan centraal in mijn dienstverlening.

ICT-hulp voor particulieren en zzp'ers

Samen met u bekijk ik of het misschien anders, gemakkelijker of beter kan. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om particuliere vragen (bijvoorbeeld uw trage wifi of laptop, of de wensen en vragen in uw gezin met opgroeiende kinderen) of om zakelijke(zzp)-vragen (bijvoorbeeld uw thuiswerkplek, mobiel werken in de cloud, synchronisatie van email en agenda).

Ik stem af op uw situatie en wensen, denk met u mee, adviseer en zorg dat u (weer) snel aan de slag kunt.

ontdek wat ik voor u kan doen

Van Viegen ICT-hulp

ik ontzorg uw digitale leven

Als je dit wilt delen...Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest